Листа на примени студенти и студенти ослободени од партиципација по приговори

Почитувани студенти,

Согласно Конкурс за прием на студенти запишани на додипломски студии во државните и приватните студентски домови во Република Северна Македонија за студиската 2022/2023 година во продолжение ги објавуваме листите на примени студенти и студенти ослободени од партиципација по приговори.

Студенти ослободени од партиципација по приговор – 2022/23

 

Примени студенти по приговор – 2022/23

Со почит,

ДСД „Пелагонија“ – Скопје

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *