Список на примени студенти во втор уписен рок и список по приговори

Почитувани студенти,

Согласно конкурсот, објавуваме список на примени студенти во вториот уписен рок и список на примени студенти по приговори.

Со почит,

Државен студентски дом „Пелагонија“ – Скопје

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *