Известување

Државниот студентски дом „Пелагонија“ ги известува сите студенти станари, како и пошироката јавност, дека по преземени мерки од страна на надлежните институции е утврдено дека сите брисеви во контролен оброк, како и на работните површини, се негативни, односно не е пронајдена бактерија која би предизвикала труење на корисниците на мензата.
Воедно, ги известуваме и станарите дека за деновите за кои не по вина на ДСД Пелагонија не користеле оброк од мензата, ќе бидат одбиени од месечната партиципација.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *