Резултати од конкурс за сместување во студентски домови за студенти од втора и повисоки години на студии за академската 2023-2024 година

Приговор по однос на резултатите, секој студент може да поднесе во рок од 5 дена од објавата на резултатите.

Резултати од конкурс за сместување во студентски домови за студенти 2023

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *