Eдукација за студенти

Попусти во едукативни центри за студентите од ДСД „Пелагонија“ – Скопје!

Доколку си студент и си сместен во државниот студентски дом ДСД „Пелагонија“ – Скопје, кликни на секој од едукативните центри и дознај ги поволностите кои ги обезбедивме за тебе!