Lista e studentëve të pranuar dhe studentëve të përjashtuar nga pjesëmarrja pas kundërshtimeve

Të dashur studentë,

Në përputhje me Konkurs për pranimin e studentëve të regjistruar në studime deridiplomike në konviktet shtetërore për studentë dhe konviktet private për akomodim në Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin studimor 2022/2023, më poshtë po publikojmë listat e studentëve të pranuar dhe studentëve të liruar nga pjesëmarrja. ndaj kundërshtimeve.

Студенти ослободени од партиципација по приговор – 2022/23

Примени студенти по приговор – 2022/23

Me respekt,

KSHK “PELLAGONIJA – Shkup

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *