Rezultatet e konkursit për akomodim në konviktet studentore për studentët e viteve të dyta dhe të larta të studimeve për vitin akademik 2023-2024

Kundërshtim për rezultatet e publikuara,çdo student mund të parashtrojë drejtëpërdrejtë në konviktin ku ka aplikuar për akomodim, në afat prej 5 ditëve nga shpallja e rezultateve.

Резултати од конкурс за сместување во студентски домови за студенти 2023

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *