Edukimi i studentëve

Dokumentet

Raportoni një problem

PËR SHTËPINË TONË STUDENTE

Veprimtaria kryesore e Konviktit Studentor “Pelagonia” është akomodimi i studentëve, edukimi dhe edukimi i tyre, i realizuar përmes planeve dhe programeve të përcaktuara me rregullore ligjore Ministria për Arsim dhe Byroja për Zhvillimin e Arsimit në Maqedoninë e Veriut.

Si institucion me interes publik, konvikti u ofron studentëve akomodim, ushqim, kujdes shëndetësor, kulturo-argëtues, sportiv-rekreativ dhe aktivitete të tjera.

  • Numri i shtretërve

    “Pelagonia” ka 997 shtretër, si vijon:- Numri i shtretërve për nxënësit e vitit II, III, IV, V dhe VI. dhe të diplomuar: 797- Numri i shtretërve për studentët e vitit të parë: 200

  • I destinuar për studentë

    Është i dedikuar për studentë nga viti I - IV. të cilët kanë nevojë për akomodim në shtëpi (sepse studiojnë jashtë vendbanimit) dhe plotësojnë kriteret sipas një konkursi të shpallur nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës në fillim të vitit studimor.

Studentët janë

Misioni ynë është të ndërtojmë vazhdimisht besimin, besueshmërinë dhe respektin e studentëve për ta. Studentët janë të parët për ne, dëshirat dhe nevojat e tyre janë prioriteti kryesor për ne. Ne përpiqemi të përmbushim qëllimet tona dhe për këtë arsye duhet të vazhdojmë të rrisim vazhdimisht efikasitetin tonë.

direktor3

Agim Fejzulahu

Drejtor

40 dhoma te rinovuara totalisht

Në të kaluarën, 40 dhoma në konvikt u rinovuan plotësisht dhe iu dha një pamje e re moderne.

Dhoma mësimore të pajisura në mënyrë moderne

Inventari i plotë dhe pajisjet në sallën e studimit dhe leksioneve janë zëvendësuar dhe modernizuar.

Ushqime të shijshme

Kuzhina në konvikt përgatit menunë sipas kërkesave dhe shijeve të studentëve.

Veprimtaritë e nxënësve

Në konviktin tonë nuk do të mërziteni kurrë, sepse ne përpiqemi që studentët tanë të përfshihen aktivisht në aktivitete të ndryshme.

0

dhoma te rinovuara

0

studentë të kënaqur

0

vite ekzistence

Pyetjet e bëra më shpesh

одговор.

Одговор 2

Одговор 3

Pyetja juaj nuk është ndër pyetjet e marra tashmë? Dërgoni mesazhin tuaj në ekipin tonë.